'e', '/[οΟΕε][ιίΙΊ]/u' => 'i', '/[αΑ][υύΥΎ]([θΘκΚξΞπΠσςΣτTφΡχΧψΨ]|\s|$)/u' => 'af$1', '/[αΑ][υύΥΎ]/u' => 'av', '/[εΕ][υύΥΎ]([θΘκΚξΞπΠσςΣτTφΡχΧψΨ]|\s|$)/u' => 'ef$1', '/[εΕ][υύΥΎ]/u' => 'ev', '/[οΟ][υύΥΎ]/u' => 'ou', '/(^|\s)[μΜ][πΠ]/u' => '$1b', '/[μΜ][πΠ](\s|$)/u' => 'b$1', '/[μΜ][πΠ]/u' => 'b', '/[νΝ][τΤ]/u' => 'nt', '/[τΤ][σΣ]/u' => 'ts', '/[τΤ][ζΖ]/u' => 'tz', '/[γΓ][γΓ]/u' => 'ng', '/[γΓ][κΚ]/u' => 'gk', '/[ηΗ][υΥ]([θΘκΚξΞπΠσςΣτTφΡχΧψΨ]|\s|$)/u' => 'if$1', '/[ηΗ][υΥ]/u' => 'iu', '/[θΘ]/u' => 'th', '/[χΧ]/u' => 'ch', '/[ψΨ]/u' => 'ps', '/[αάΑΆ]/u' => 'a', '/[βΒ]/u' => 'v', '/[γΓ]/u' => 'g', '/[δΔ]/u' => 'd', '/[εέΕΈ]/u' => 'e', '/[ζΖ]/u' => 'z', '/[ηήΗΉ]/u' => 'i', '/[ιίϊΙΊΪ]/u' => 'i', '/[κΚ]/u' => 'k', '/[λΛ]/u' => 'l', '/[μΜ]/u' => 'm', '/[νΝ]/u' => 'n', '/[ξΞ]/u' => 'x', '/[οόΟΌ]/u' => 'o', '/[πΠ]/u' => 'p', '/[ρΡ]/u' => 'r', '/[σςΣ]/u' => 's', '/[τΤ]/u' => 't', '/[υύϋΥΎΫ]/u' => 'y', '/[φΦ]/iu' => 'f', '/[ωώ]/iu' => 'o' ); $text = preg_replace( array_keys($expressions), array_values($expressions), $text ); return $text; } add_filter('sanitize_title', 'greeklish_permalinks_sanitize_title', 1); ?>

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64-65

9 μήνες δείτε τις εξελίξεις από τα επεισόδια 61,62,63,64,65. 9 mines epeisodia 61-62-63-64-65

9-mines-epeisodia-61-62-63-64-65

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 61

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πέτρο να πηγαίνει στη Μάρθα και να της λέει ότι η Εύα έχει πολλά και φρικτά όνειρα και θα της ζητήσει την βοήθεια της.  Η Έλσα με τη σειρά της θα πάει και θα ζητήσει την βοήθεια της Μαρίνας και η Μαρίνα παίρνει αμέσως τηλέφωνο τον Πέτρο.

Ο Άλκης θα πει στην Κρίστη για το καινούριο σχέδιο που έχει ο πατέρας του και εκείνη δείχνει να απογοητεύεται και φεύγει.  Ο Ανδρέας με τη σειρά του θα πάει στην Δάφνη και θα της δώσει μια υπόθεση που αφορά τον βιασμό μιας ανήλικης, ώστε να καταφέρει και να την αποπροσανατολίσει με την υπόθεση και τους τοκογλύφους. 

Βλέπουμε ότι βάζουν σε διαθεσιμότητα τον Μάριο επειδή έδειξε μεγάλη αμέλεια σχετικά με τη δουλειά του.  Το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του Μάνου στα περιοδικά θα είναι η αιτία να έχει έναν άσχημο καβγά μαζί με την Κάτια.  
Η Μαρίνα δείχνει να εκπλήσσεται όταν καταλαβαίνει ότι ο Μάνος ήταν σχεδόν έτοιμος να πάει στην Έλσα και να της αποκαλύψει τα πάντα.  Η Άννα πηγαίνει στον Δημήτρη και του ζητάει να μάθει τι ήταν αυτό που έχει πανικοβάλει τόσο πολύ την Κρίστη.  Η Δάφνη θα ψάχνει στο ιντερνέτ και δείχνει να ταράζεται όταν ξαναβλέπει μια φωτογραφία της Έλενας.


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 62


Σε αυτό το επεισόδιο η Δάφνη θα πει στον Ανδρέα όλοι την πραγματική αλήθεια που αφορά την πραγματική την μητέρα.  Εκείνος της μιλάει και αυτός για την οικογένεια του και προτείνει στη Δάφνη να μην σταματήσει να ψάχνει να βρει τη μητέρα της.  

Η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στην Εύα ότι ο Μάνος ήταν έτοιμος να πάει στην Έλσα και να της αποκαλύψει τα πάντα και του ζητάει να του μιλήσει ώστε να καταφέρει να τον αποτρέψει.  Ο Μάνος λέει στην Κάτια να μην μπλέξει και την Έλσα μέσα στην υπόθεση με τον ξυλοδαρμό.  
Ο Νικ ζητάει από την Κρίστη να μην αλλάξει τη συμπεριφορά της απέναντι στον Άλκη.  Η Μαρίνα ζητάει από τον Μάνο να κάνει λίγο υπομονή σχετικά με τις αποκαλύψεις, χωρίς όμως να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της υγείας του Μάνου. Ο Μάνος δέχεται αυτό που του ζητάει η Μαρίνα.

 Ο Αχιλλέας έμαθε το καινούργιο νέο σχετικά με τη Δάφνη και τις έρευνες που κάνει με το φάρμακο και έρχεται εσπευσμένα στην Κύπρο, χωρίς να αποκαλύπτει όμως τον λόγο στον Ανδρέα.  Η Μάρθα καταλαβαίνει ότι η κατάσταση πλέον με την Ελπίδα δεν πρόκειται να βελτιωθεί και η Δάφνη πηγαίνει να την παρηγορήσει.  Έτσι λοιπόν της λέει να πάει στο πατρικό της, ώστε να μείνει μόνη της και να δουν την Εύα και τον Πέτρο.  Πλέον το κύκλωμα βρίσκεται μία ανάσα από τον Δημήτρη!  
Η Έλσα θεωρεί ότι ο Μάνος έχει πάει να την διεκδικήσει ξανά, αλλά η Κρίστη της λέει να μην πιστεύει κάτι τέτοιο.  Ο Κυριάκος με τη σειρά του ζητάει από την Μαρίνα να μην τον αφήσει.  Ο Πέτρος έχει καταλάβει ότι η Μαρίνα μαζί με την Έλσα ίσως να έχουν αγαπήσει το ίδιο άτομο, αλλά η Εύα του διαψεύδει κάτι τέτοιο.  Όταν φτάνει στο σπίτι η Μάρθα ο Πέτρος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του, ώστε να δει ποιο είναι το όνειρο που πανικοβάλει την Εύα.  Ο Νικ καταφέρνει και εντοπίζει κάτι μαύρο στο παρελθόν του Ανδρέα.

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 63

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος γυρνάει στο σπίτι θα αναγκάσει την Άντρη μαζί με τη Μαρίνα να έχουν ήρεμες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά η Έλσα φαίνεται ότι έχει και αυτή τα δικά της σχέδια για το πως θα είναι πλέον η ζωή μέσα στην οικογένεια της. 
Ο Νικ θα πει στη Δάφνη για κάποιον παράξενο λογαριασμό που έχει ο Γεωργόπουλος, αλλά φαίνεται ότι πάλι θα πέσει σε ένα τεράστιο κενό, αφού ο Ανδρέας έχει καταλάβει τι έχει βρει ο Νικ και καλύπτει πολύ γρήγορα τα ίχνη του. Σε μία πολύ αληθινή συζήτηση που θα έχει η Μάρθα μαζί με τον Μάνο που λέει ότι ίσως η Έλσα να μην είναι και ο συμβατός δότης για εκείνον.

Βλέπουμε ότι για ακόμα μία φορά η ζωή του Μάνου αναστατώνεται την στιγμή που έχει πάρει την απόφαση να έχει μια απόλυτη στάση.  Παρά το γεγονός ότι μαζί με τη Μαρίνα συμφώνησαν να μείνουν σε απόσταση, εκείνος πηγαίνει στο γραφείο της και της αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις του.  Κανένας όμως από τους δύο δεν έχει καταλάβει ότι στο γραφείο βρίσκεται και η Έλσα και κάθεται και παρακολουθεί τη συζήτηση τους.


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 64

Πλέον είναι γεγονός ο Αχιλλέας  έφτασε στην Κύπρο και παίρνει την Εύα αμέσως τηλέφωνο και της ζητάει να πάει να την συναντήσει.  Έτσι λοιπόν της λέει ότι είναι φοβισμένος με την έρευνα που κάνει η Δάφνη και της προτείνει μια λύση που φτάνει στα άκρα.

 Ο Μάνος ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι είναι αποφασισμένος να φύγει, ώστε να κρατήσει αποστάσεις από την Έλσα. Η Κρίστη λέει στην Άννα ότι έχει πει στην Έλσα όλη την αλήθεια σχετικά με την υιοθεσία.  Η Άννα εκπλήσσεται με αυτό που της λέει η Κρίστη και της λέει ότι εάν μαθευτεί η υπόθεση με την υιοθεσία θα υπάρξουν συνέπειες. 

Η Δάφνη βρίσκει τον Μάριο και του λέει ότι δείχνει να ανησυχεί πολύ σχετικά με την εμμονή που έχει ο Νικ μαζί με τον Ανδρέα. Ο Χρήστος συναντά τον Μάνο και του εξηγεί ότι η λύση στο πρόβλημα του είναι μία παράδοξη λύση, ώστε να καταφέρει να ξεμπερδέψει. 
Ο Δημήτρης λέει στον Άλκη ότι ο γάμος του μαζί με τη Χαρά θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μία βδομάδα.  Όταν η Κρίστη μαθαίνει αυτό το γεγονός δείχνει να θυμώνει πάρα πολύ.  Ο Ανδρέας παίρνει την απόφαση ότι έφτασε η στιγμή να παίξει το τελευταίο του χαρτί σχετικά με την Δάφνη. 


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 65

Ο Αχιλλέας ζητάει από την Εύα να πάει να παρακολουθήσει την Δάφνη και σαν αντάλλαγμα για αυτό δεν θα πει σε κανέναν το παλιό μυστικό που έχουν.  Η Εύα είναι αναγκασμένη να συμφωνήσει με αυτό που τη ζητάει ο Αχιλλέας.  

Ο Ανδρέας πηγαίνει στη Δάφνη και την ζητάει σε γάμο γεγονός που την συγκινεί.  Η Δάφνη δέχεται κατ' ευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα να ξαναγίνουν όπως παλιά ένα καλό αντρόγυνο. Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο ότι μετά από το ταξίδι στην Αίγυπτο που θα κάνει θα του ανακοινώσει τις αποφάσεις που έχει πάρει τελικά.

 Ο Άλκης τελικά επιστρέφει πίσω στο πατρικό του σπίτι και η Κρίστη με τη σειρά της δείχνει να είναι δύσπιστη με την σχέση τους και δε θα τον στηρίζει.
Ο Μάριος βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια του και ξεκινά να παρακολουθεί τον Ανδρέα. Έτσι λοιπόν θα τον δει να πηγαίνει στο κότερο του Αχιλλέα.  Ο Κυριάκος βρίσκει την Κάτια και συζητούν για το σχέδιο τους και να το συνεχίσουν, ώστε να καταφέρουν να χωρίσουν τη Μαρίνα μαζί με το Μάνο.

Η Δάφνη λέει στην Μάρθα ότι θα παντρευτεί τον Ανδρέα γεγονός που την αφήνει έκπληκτη και τότε και αυτή με τη σειρά της ξεκινά να ερευνά για τον Ανδρέα.

Ο Ανδρέας απαιτεί να μάθει από τον Αχιλλέα τι συμβαίνει με το φάρμακο και ο Αχιλλέας του υπόσχεται ότι θα του τα πει όλα, αλλά μετά τους αρραβώνες του με τη Δάφνη.  Η Μαρίνα θα δώσει την λύση τελικά στην Εύα για το πως θα πείσει την Έλσα να πάει να κάνει εξετάσεις αίματος. Η Δάφνη θα βρει μια μυστηριώδη γυναίκα που θα θελήσει να της δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Αργυρίου.


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 66,67,68,69,70
Όνομα

9 ΜΗΝΕΣ,2,ΑΝΕΚΔΟΤΑ,5,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,4,ΓΕΥΣΕΙΣ,6,ΓΥΝΑΙΚΑ,2,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΝ BLOG,60,ΔΙΑΦΟΡΑ TIPS,2,ΕΛΛΑΔΑ,2,ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕΙΡΩΝ,1,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,1,ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ,6,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,1,ΚΟΣΜΟΣ,11,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΦ,1,ΜΟΔΑ,3,ΜΠΡΟΥΣΚΟ,8,ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ,11,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,1,ΟΜΟΡΦΙΑ,5,ΠΕΡΙΕΡΓΑ,29,ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,1,ΡΟΥΑ ΜΑΤ,1,ΣΠΙΤΙ,1,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,1,ΣΧΕΣΕΙΣ,12,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,2,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,1,ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,1,ΥΓΕΙΑ,12,ΦΑΡΣΕΣ,3,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,2,AYTO,5,FAIL,4,FUNNY,2,LIFESTYLE,1,MEDIA,39,SHOWBIZ,49,TRAILER,7,VIDEO,6,VIDEOCLIP,3,
ltr
item
Tv-Cosmos.gr: 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64-65
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63-64-65
9 μήνες δείτε τις εξελίξεις από τα επεισόδια 61,62,63,64,65. 9 mines epeisodia 61-62-63-64-65
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJQ8P_XnXFUK21RSeC6nQ3qj4cSLFrUpdqzEFBi0EDLrsEmHjlmhLxs1sQx90usGaXSJEMxtm2DaCv-crEfm4iA42JWAWcEHBXdkX3WRwX7Ts7lJLllBExlCt2KjQZ96p9iSO2WIqhkqPw/s320/9-mines.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJQ8P_XnXFUK21RSeC6nQ3qj4cSLFrUpdqzEFBi0EDLrsEmHjlmhLxs1sQx90usGaXSJEMxtm2DaCv-crEfm4iA42JWAWcEHBXdkX3WRwX7Ts7lJLllBExlCt2KjQZ96p9iSO2WIqhkqPw/s72-c/9-mines.JPG
Tv-Cosmos.gr
http://tv-cosmos.blogspot.com/2015/12/9-mines-epeisodia-61-62-63-64-65.html
http://tv-cosmos.blogspot.com/
http://tv-cosmos.blogspot.com/
http://tv-cosmos.blogspot.com/2015/12/9-mines-epeisodia-61-62-63-64-65.html
true
7138234323289638113
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy